Dette sier kundene våre

sitattegnVed hjelp av Conta inkasso har vi lært kundene våre å betale i tide, og de som fremdeles er sent ute tjener vi penger på.


Martin Flenstad, medeier

Bjørgs Budbil og Transport AS, Oslo

sitattegnDet tradisjonelle inkassobyrået fikk inn litt lommerusk fra noen få av kundene. Conta Inkasso driver inn noe helt sinnsykt. Dette er bra!

Fredrik Frej, daglig leder og innehaver
Overvåkningsbutikken.no, Strømmen

sitattegnSiden vi startet med å bruke Conta Inkasso merker vi at folk reagerer og betaler fortere. Det er også smart og enkelt å kunne ta kredittsjekk selv. Vi er 100% fornøyd.


Geir Ove Løvø, daglig leder

SkaTec Oppland, Dokka

sitattegnConta Inkasso fungerte veldig bra. Det var første gang at jeg måtte benytte inkasso, og jeg følte jeg ble loset gjennom prosessen på en fin måte. Takk!


Arvid Steen, veterinær

Nordøyane veterinærkontor, Austnes

sitattegnBillig og enkelt. Bare skriv inn sum og fakturanummer, og programmet regner ut renter og gebyrer. Vi hadde rundt 70 saker og har fått løst stort sett alle sammen. Etter at vi begynte å bruke Conta Inkasso har likviditeten vår forbedret seg kraftig.


Halvard Eide, økonomisjef

Berg-Hansen Reisebureau Tromsø AS

sitattegnEnkelt, rimelig og 100% effektivt. Vi er veldig fornøyd med Conta Inkasso.


Kjetil Hetlevik Johansen, daglig leder og partner

Konvoi Haugesund AS, Haugesund

sitattegnEn av kundene våre har i dag betalt inn alt de skyldte, totalt kr 95 000. Vi sendte inkassovarsel med Conta Inkasso for bare 5 dager siden!


Magny Ericsson, økonomileder

Ericsson Transport & Logistikk

sitattegnVi er svært fornøyde. Etter en måned har vi fått inn det vi betaler i årsavgift til Conta Inkasso. Har kun kr 7000 utestående. Tidligere, med den samme omsetningen, hadde vi ca. 20 000 utestående, og inkassobyrået trekte bare ut tiden.

Pawarisa Maxhall, økonomiansvarlig
Unidoctor AS, Høylandet

sitattegnVi hadde noen gamle saker inkassobyrået hadde gitt opp, og vi hadde egentlig regnet disse pengene som tapt. Men etter at vi prøvde Conta Inkasso kom pengene rimelig kjapt.

Einar Halvorsen, daglig leder
Det Lille Trykkeri AS, Vrådal

sitattegnSynes deres system er veldig bra og enkelt å bruke.
Lekende lett inkasso, hvor man enkelt tjener pengene selv!

Imran Jamil, daglig leder
Bull Media Consulting AS, Oslo